vineri, 2 octombrie 2015

Trofeul "ZIMBRUL CARPATIN" - 7/9 aug. 2015, Muntii Cozia

"Via-Retezat" in Muntii Cozia: Ionut, Demirel, Monica, Costel, Carmen, Luci, Doru, Laura si Radu
         Intr-o zona minunata din Muntii Carpati, mai precis in faimosii Munti Cozia, in weeken-ul din 7-9 august, Asociatia de turism montan "Via-Retezat"a participat la cea de-a VII-a etapa din cadrul Campionatului national Stafeta Muntilor - "Trofeul Zimbrul Carpatin". Etapa aceasta a fost organizata de Asociatia Zimbrul Carpatin, o asociatie cu 30 de ani de activitate .  Tabara a fost amplasata in zona Centrului de Agrement Caciulata, in apropierea izvoarelor termale. Concursul de tip Outdoor Challenge, a inclus probele de concurs, specifice din cadrul Stafetei Muntilor: raid montan, cunostinte teoretice, orientare cu busola si cultural.
         Pornirea in traseu, la proba de raid montan, a fost din tabara Caciulata, situata in apropierea raului Olt, cu urcare pe Varful Cozia (Ciuha Mare 1668m altitudine) - fiind si cel mai inalt varf din Masivul Cozia; si coborarea pe o alta vale plina de frumuseti. Traseul a durat circa 8 ore si a avut o diferenta de nivel de 1400m. Proba de orientare cu busola: proba de viteza pe azimut, pe o distanta de ~2km si diferenta de inaltime de 50 m, a avut loc la sosirea din circuitul raidului montan.
          Asociatia de turism montan "Via-Retezat", a fost reprezentata de 3 echipaje la categoriile de Open, Elit si Feminin, fiecare categorie incluzind 3 membrii.

Elit: Ionut, Luci si Costel.
Open: Demirel, Doru si Radu
Feminin: Carmen, Monica si Laura

Echipa de Feminin: Via-Retezat Cochetele - Carmen, Laura si Monica

Echipa de Elit, asteptand startul la raid montan.

Echipa de Open: Demirel, Doru si Radu
      "Participarea in cadrul acestei etape, reprezinta cel mai bun rezultat al membrilor asociatie noastre, din acest an, in cadrul campionatului de turism sportiv pentru amatori",  precizeaza Carmen Precup, membra a Asociatiei de turism montan "Via-Retezat", in ziarul "Gazeta de dimineata" din Petrosani.


Cabana Cozia - punct cu arbitru PA2Fetele si magia focului :)

Costel - relaxare dupa o zi plina...de frumuseti naturalePreagatirea pentru festivitatea de premiere


Open - loc III teorie

Elit - locul III teorie

Cochetele noatsre medialiate: Carmen, Laura si Monica

Feminin: locul III - la raid montan


Elit: Locul III - raid montan

Ionut, locul III orientare - elit

Elit: Locul III - la general

Luci 


Medialiatii nostri :)  Demirel, Ionut, Costel, Carmen. Luci, Monica si Doru .
Multumim participantilor si organizatorilor!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu